Гранд Каньон София – Начин на живот

luxury apartments

Гранд Каньон е най-новият и първи по рода си проект в страната ни на Гаранти Коза – главен интернационален инвеститор с огромен опит в строителния сектор. Учредена през 1948 год. в Анкара, Турция, в наши дни фирмата е безсъмнено една от най- уважаваните и харесвани в имотния сектор, както в Турция, така и Русия, Япония, Дубай.

Гаранти Коза имат над 200 реализирани проекта, като малка част от тях са: – Първата линия на метрото в Град истанбул, Най-големия Форд завод „ Отосан” намиращ се на площ 1 млн. квадратни метра, АККОЗА – Проект за жилища, наброяващ 7 000 апартамента, Коза Парк – План на огромното изкуствено езеро, обкръжено от четири жилищни сгради и над две хиляди и петстотин апартаменти

Намиращ се в един от най – бързо еволюиращите се квартали в столицата на България, Младост Три, Гранд Каньон предоставя абсолютно всичко от което може да се интересува едно настоящо семейство. Непосредствената близост до основни пътни аретерии, офис центрове и прекрасна гледка към една от хубавите планини в България – Витоша, както и прекия достъп до Софийското метро, посредством топла връзка са само част от комуникативността и характеристиките на местността, също и комфорт, предлагащ комплексът на своите живущи.

Гранд Каньон В столицата ще се състои от Три жилищни сгради, носещи имената на едни от най-известните български планини – Пирин, Витоша И Рила, намиращи се на 32К м2, голям търговски център (алейно намиращи се магазини, скъпи ресторанти и заведения) и подземен паркинг с повече от 1000 паркоместа, до които всеки апартамент в сградите ще има удобна топла връзка. Спрямо една от последните тенденции в строителството на сгради, архитектът на Гранд Каньон София – Джон Жерде, проектира неописуемо единство между ландшафтен дизайн и модерна архитектурна линия.

Професионално плануваното пространство, предоставя персоналното спокойствие на жителите в Гранд Каньон, като заедно с това им предлага необходимите за абсолютно всеки модерен човек условия съсредоточени на едно пространство. Пресмятайки забързания живот на модерния човек, Гранд Каньон комбинира важните градски забавления с неописуемия чар на огромния дял зелени площи, заобикалящи комплекса.

Проектът включва 765 апартаменти, разположени на разгъната застроена площ от приблизително 138 000 м2. Рила Резидънс ще е 30 етажна сграда, която впечатлява с уникална модулна архитектура. До 17-тия етаж в сградата ще се помещава 5* хотел – безспорно един от най-популярните брандове в света, а от 18 до 30 етаж ще бъдат поставени ВИП резиденции. Комплекса ще разполага и с офтеомологична клиника (1.2К м2.) – 2та по големина на Балканския полуостров. Аналог на най-модерната и голяма такава, която се намира в Истанбул. Живущите в Гранд Каньон ще разполагат и с wellness, фитнес център и плувен басейн.

Разгледайте още: http://www.grandkanyon.com/estate

Кои са правилата при избиране на тържествени рокли

dressПознавате ли главните стъпки, които вие е препоръчително да следвате, като ви предстои избор на тържествена рокля?

Каква е хубаво да бъде първата стъпка, като желаете да се запознаете отблизо с продаваните тържествени рокли? Може би предполагате, че първата крачка е необходимо да е достатъчното време за дълги обиколки. Самата истина е съвсем друга и тя е, че подобно усилие не е задължително, след като на ваше разположение е удобство, предлагащо пазаруването през онлайн пространството. Със сигурност точно този е начинът, който ще ви спести наистина много време, тъй като от вас се изисква само да натиснете няколко клавиша на клавиатурата и мишката на компютъра. Вземете под внимание материалите, от които е направена всяка рокля, защото по този начин ще си изградите максимално чиста представа за качеството и.

В случай, че вече знаете къде точно можете да намерите голямото разнообразие от тържествени рокли, което търсите, идва ред да се замислите и за предпочитания от вас модел. Разбира се, моделът до огромна степен зависи и от темата на въпросното мероприятие. Като пример, ако сте канени на сватба, то тогава на първо място е хубаво да имате под внимание през кой сезон ще се състои тя, както също и къде точно. В случай, че става дума за тържество на открито, то в такъв случай ви съветваме да се замислите за рокля с дължина до коляното и в нежни светли багри или с цветен десен. Тук правилото сочи, че в абсолютно никакъв вариант не бива да търсите чисто бял или близък до белия цвят, защото точно този е традиционния цвят за булката и не трябва да измествате необходимото внимание от нея.

Тържествата на закрито и то главно тези, които се провеждат през по-студените периоди от годината, принуждават дамите да са с дълга гала рокля. Баграта оставяме на вашият избор, но все пак би било добре да разчитате на тъмен . Не забравяйте и за наметало, което ще ви е необходимо през по-студените месеци от годината.

Всяка дама знае кои са хубавите форми на тялото, които би желала да подчертае и точно поради тази причина ще може самостоятелно да прецени кой е най-правилния модел . Главното е да се спрете на модел рокля, с която се чувствате превъзходно, но не бива да се забравя и за удобството.

Вижте сайта ни: дамски костюми

Транспортни услуги и необходимостта им

logisticДобрите транспортни дейности са ценни за развитието на бизнеса в мащаб от световно ниво. Да откриете нужната транспортна компания, заставаща с името си, и да Ви гарантира сигурност при транспортирането, може да е от наистина голямо значение за бизнеса Ви , както и за неговото развитие. Превозът и транспорта на товари от едно място до друго в срок често е от голямо значение за успеха на работата, която извършвате.

Но как да изберем фирма за пренасяне и доставяне на стоки?

За да сте уверени, че Бизнесът Ви и Вие имате най-доброто, то добре ще бъде да откриете такава компания, която да Ви даде висококачествени решения. Много често невъзможността за пренасяне на различни по естество големи товари е основна причина, поради която фирми и компании не могат лесно да правят добри сделки. Ако бизнесът Ви има нужда от транспорт, то най-бързо този проблем е възможно да се реши посредством експертните услуги на някоя компания, ангажирана в дейността. Например Фламинго Груп е на услугите Ви винаги, ако се нуждаете от превоз на извънгабаритни стоки. Необходимо е да се доверите на фирмата, която разполага с нужното оборудване, за да предложи максимална сигурност на стоката Ви.

Доставките и превоза, които изпълняващи се от реномираните фирми, много често се осъществяват до всички възможни точки в България, както също и извън граница. Хубаво ще бъде да си изберете точно такъв партньор, който вече има достатъчно количество дълъг опит, и който би трябвало да гарантира на клиентите си високо изпълняване на услугите в срок.

Разберете още: посетете сайта ни

Фаянс в чисто новата ни къща

bathroom tiles

Новата ни къща се нуждае от много неща, сред които без съмнение е и изцяло новата баня. А изцяло новата баня сещо се нуждае от чисто нови плочки за баня. А слагането на последните без съмнение е една от най-отговорните задачи за новодошлите.

Всъщност организирането на банята, а оттам и на фаянсовите плочки за баня е най-хубаво да започне значително малко преди изпълнението на системата за канализацията. Това позволява исканото обзавеждане за баня да се съобразява с нуждите на стопанина, а не обратното. Удачното поставяне на водопроводите по-късно неимоверно ще спомогне монтирането на плочки за баня.

Освен главните си потребности всеки един собственик е хубаво да се съобразява с естетическия си вкус и с предпочитанията си за това как да бъде изградено всяка стая. Разбира се това важи може би с най-пълна сила при големия избор на плочки за баня.

В общи линии мнението е, че вертикално поставените плочки за баня правят банята по-високо, а хоризонтално разположените – по-ниска.

По сходен начин стои и въпросът с цветовете и десените. По масово мнение светлите фаянсови плочки за баня биха накарали хората да виждат банята като по-голяма, и може би по-приятна. Без значение дали се съобразява с този съвет или не, почти всеки собственик така или иначе ще бъде изправен пред голям набор от най-разнообразни шарки, цветове и модели фаянс за баня.

Точно тук няма лош или добър избор.

При самото редене на вече избраните плочки за баня има много правила или главно най-важни насоки, които е добре да се спазват от всички, който би искал да притежава красива и мулти-функционална баня. Много важно е как точно ще бъдат подготвени тавана и стените, коя смес да се забърка за залепване на теракота за баня, както също и как коректно да се поставят фугите.

За всичко това е наистина добре да се потърси полезна информация от първа ръка или направо помощта на професионалист, тези професионалисти са главно за това, за да ни помагат в избора.

Прочетете пълната информация: облицовъчни камъни

Цената на застрахователната ви полица главно зависи от рисковете, които ви заобикалят

Как да контролираме приблизително колко плащаме за премийни погасителни вноски

Държавният пазар на застраховането все така се подобрява, като дори и в конкретни условия на икономическа криза се вижда ръст на премийните приходи като при общото, така също и при застраховка живот. Може би обаче това означава, че финансовата култура на хората в страната се е увеличила? Всъщност е възможно и да е точно така. Факт е дори, че много от българите си закупуват полици при условие, че няма някакъв друг вариант. Докато управлявате кола без текуща “гражданска отговорност” например, рискувате не само скъпа глоба, а и да ви приберат книжката. А ако можете да накарате някоя банка да ви отпусне кредит, възможно е да си кажете довиждане с плановете си, ако наистина не направите застраховка на заложеното си имущество, или доброто здраве и бъдещите си приходи. Българите, които не са задължени от подобна неприятна ситуация обаче изключително рядко стъпват на прага на застрахователен агент. Много са точно тези, които през живота си нито веднъж не са си купували застрахователна полица.

Повечето семейства са убедени, че, докато само намират доходи да покрият домашните си разходи, би било лукс да да мислят за допълнителните разноски по застраховка на имота или здравето си. Една от основните причини да очакват високи премийни вноски е, че те не са наясно с работата на застрахователните дружества и методите за определянето на крайните цени. Когато подписва договор с вас, един фактор става основен за фирмата – поеманият риск. Често той може да е много висок, че да не имате възможността да си вземете полица на каквато и да е крайна цена. Като пример, в случай, че Вие живеете в район, застрашен от много пожари, е наистина много възможно никоя застрахователна компания да не иска да покрие имуществото ви срещу горепосочената опасност.

Погледнато от друга страна, ако компанията обмисли, че рискът, свързан с вашия договор е малък, вноските, които дължите да са адски ниски, и лесно да си ги позволите дори и с минималния си бюджет. Но как застрахователите пресмятат риска при отделните продукти и услуги? Макар че са установени все повече индивидуални разлики, налице са някои съществени правила, към които се придържат членовете на сектора по света.

Сайтът ни: http://www.zastrahovai.se/best-insured/grajdanska/

Как да закупите точния селфи стик?

selfie stick

На лице са три главни вида селфи стикове (пръчки за селфи):

Стик за селфи с вариант bluetooth. Тази пръчка може да се използва с Android или iPhone. Има малък бутон на дръжката, с който може да се направи снимка.

Селфи пръчка, свързана към жака за слушалките на телефона. Тук също е на разположение бутон, което е възможно да натиснете, за да бъде направена снимката.

Пръчка без възможността на функция за дистанционно задействане. Малка част от точно тези пръчки се предлагат с Дистанционно с bluetooth връзка.

Съвет да не позлвате селфи пръчка, която не разполага с механизъм за задействане, защото препоръчително е да използвате таймера на вашия фотоапарат, за да бъде направена хубава снимка. Много лесно може дистанционното да се изгуби, а и много трудно може да се ползва като придържате пръчката.

Най-правилния избор в случая са точно тези с Опция bluetooth, най-вече ако желаете да се снимате от още по-далечно разстояние без реално да придържате пръчката, например като го подпрете до някоя стена.

Истинският проблем е, че е възможно да бъде прекалено сложно да съчетаете смартфона си с Bluetooth устройството, което се оказва много често срещан наболял проблем сред клиентите. И не само това, но не бива да забравяте да презареждате акумулаторната батерия на пръчката, използвайки кабел с USB.

Аз бих избрал селфи пръчка, която притежава кабел за слушалки, тъй като при самия него няма несгоди по отношение на зареждане и съвместимост. Зарядът които идва от жака за слушалки, позволява на ползвателя да ползва бутончето. Въпреки че това решение не е сред най-модерните, е наистина доста добро. А и също така няма да ви направи неприятности и да Ви арестуват в Южна Корея. Освен това тези стикове за селфи са по-евтина опция в сравнение с другите.

Разгледайте сайта ни: статуетки