Гранд Каньон София – Начин на живот

luxury apartments

Гранд Каньон е най-новият и първи по рода си проект в страната ни на Гаранти Коза – главен интернационален инвеститор с огромен опит в строителния сектор. Учредена през 1948 год. в Анкара, Турция, в наши дни фирмата е безсъмнено една от най- уважаваните и харесвани в имотния сектор, както в Турция, така и Русия, Япония, Дубай.

Гаранти Коза имат над 200 реализирани проекта, като малка част от тях са: – Първата линия на метрото в Град истанбул, Най-големия Форд завод „ Отосан” намиращ се на площ 1 млн. квадратни метра, АККОЗА – Проект за жилища, наброяващ 7 000 апартамента, Коза Парк – План на огромното изкуствено езеро, обкръжено от четири жилищни сгради и над две хиляди и петстотин апартаменти

Намиращ се в един от най – бързо еволюиращите се квартали в столицата на България, Младост Три, Гранд Каньон предоставя абсолютно всичко от което може да се интересува едно настоящо семейство. Непосредствената близост до основни пътни аретерии, офис центрове и прекрасна гледка към една от хубавите планини в България – Витоша, както и прекия достъп до Софийското метро, посредством топла връзка са само част от комуникативността и характеристиките на местността, също и комфорт, предлагащ комплексът на своите живущи.

Гранд Каньон В столицата ще се състои от Три жилищни сгради, носещи имената на едни от най-известните български планини – Пирин, Витоша И Рила, намиращи се на 32К м2, голям търговски център (алейно намиращи се магазини, скъпи ресторанти и заведения) и подземен паркинг с повече от 1000 паркоместа, до които всеки апартамент в сградите ще има удобна топла връзка. Спрямо една от последните тенденции в строителството на сгради, архитектът на Гранд Каньон София – Джон Жерде, проектира неописуемо единство между ландшафтен дизайн и модерна архитектурна линия.

Професионално плануваното пространство, предоставя персоналното спокойствие на жителите в Гранд Каньон, като заедно с това им предлага необходимите за абсолютно всеки модерен човек условия съсредоточени на едно пространство. Пресмятайки забързания живот на модерния човек, Гранд Каньон комбинира важните градски забавления с неописуемия чар на огромния дял зелени площи, заобикалящи комплекса.

Проектът включва 765 апартаменти, разположени на разгъната застроена площ от приблизително 138 000 м2. Рила Резидънс ще е 30 етажна сграда, която впечатлява с уникална модулна архитектура. До 17-тия етаж в сградата ще се помещава 5* хотел – безспорно един от най-популярните брандове в света, а от 18 до 30 етаж ще бъдат поставени ВИП резиденции. Комплекса ще разполага и с офтеомологична клиника (1.2К м2.) – 2та по големина на Балканския полуостров. Аналог на най-модерната и голяма такава, която се намира в Истанбул. Живущите в Гранд Каньон ще разполагат и с wellness, фитнес център и плувен басейн.

Разгледайте още: http://www.grandkanyon.com/estate