Как да закупите точния селфи стик?

selfie stick

На лице са три главни вида селфи стикове (пръчки за селфи):

Стик за селфи с вариант bluetooth. Тази пръчка може да се използва с Android или iPhone. Има малък бутон на дръжката, с който може да се направи снимка.

Селфи пръчка, свързана към жака за слушалките на телефона. Тук също е на разположение бутон, което е възможно да натиснете, за да бъде направена снимката.

Пръчка без възможността на функция за дистанционно задействане. Малка част от точно тези пръчки се предлагат с Дистанционно с bluetooth връзка.

Съвет да не позлвате селфи пръчка, която не разполага с механизъм за задействане, защото препоръчително е да използвате таймера на вашия фотоапарат, за да бъде направена хубава снимка. Много лесно може дистанционното да се изгуби, а и много трудно може да се ползва като придържате пръчката.

Най-правилния избор в случая са точно тези с Опция bluetooth, най-вече ако желаете да се снимате от още по-далечно разстояние без реално да придържате пръчката, например като го подпрете до някоя стена.

Истинският проблем е, че е възможно да бъде прекалено сложно да съчетаете смартфона си с Bluetooth устройството, което се оказва много често срещан наболял проблем сред клиентите. И не само това, но не бива да забравяте да презареждате акумулаторната батерия на пръчката, използвайки кабел с USB.

Аз бих избрал селфи пръчка, която притежава кабел за слушалки, тъй като при самия него няма несгоди по отношение на зареждане и съвместимост. Зарядът които идва от жака за слушалки, позволява на ползвателя да ползва бутончето. Въпреки че това решение не е сред най-модерните, е наистина доста добро. А и също така няма да ви направи неприятности и да Ви арестуват в Южна Корея. Освен това тези стикове за селфи са по-евтина опция в сравнение с другите.

Разгледайте сайта ни: статуетки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *